Esittely

geimit5-31

 

 

 

Tervetuloa geimit.fi:n sivuille.
Vuokraamme pelikoneita, juoma-altaita ja muita laitteita. Katso kaikki vuokrattavat laitteet-välilehdestä.

Meillä ei hinnat päätä huimaa.

Meiltä hauskoja laitteita edullisesti vuokralle synttäreille, polttareihin ja muihin tilaisuuksiin yksityisille ja yrityksille. Näiden laitteiden parissa viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin. Laitteet eivät tarvitse rahaa toimiakseen.

Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla.


Järjestätkö synttäreitä tai muita juhlia? Laitteillamme voit järjestää pienet kisailut flipperillä tai Speden nopeustesterillä tai vaikka molemmilla.


Laitteina mm. legendaarinen speden nopeustesteri, juoma-altaita yms. Katso tarjonta laitteet-kohdasta. Laitteita on tulossa lisää, joten tarjontaa kasvatamme sitä mukaan. Myös pidemmistä vuokra-ajoista ja monen laitteen paketeista voi kysyä tarjouksia.


Kuljetamme pienemmät laitteet perille ja haemme pois 35 euron lisämaksusta pääkaupunkiseudulla, kauemmat ja isot toimitukset sovittava erikseen.

Toimimme tällä hetkellä päivätyön ohessa, joten kuljetukset onnistuu paremmin iltaisin, mutta ajoissa kannattaa ottaa yhteyttä niin kuljetuksista/noudoista voidaan sopia. Olemme siirtäneet varaston Klaukkalaan, joten toimitamme tavarat sieltä.


Liity Facebook-ryhmäämme ja näe viimeisimmät laitteet ja tarjoukset sekä päivitykset.

Voit kysyä meiltä myös ohjeita laitteiden huoltoon jos olet vaikka hankkimassa omaa pelikonetta,

pyrimme vastaamaan oman taitomme mukaan.